Skip to content

Heeeeej vizitor!

Kjo faqe sapo ka lindur....!!!

O Ti Njeriu që nuk e meriton Pasaportën Biometrike!

January 5, 2011

Eduard Gramo

… Para një muaji, shkruajta diç , në një prej notes-ve të mi ( O Ti Njeriu me Pasaportë Biometrike ! – … Ti Magelan i ardhshëm , eksplorator i Europës ) , thjesht dhe vetëm si sarkazëm e ironi bashkë , për analogji të shembjes së piramidës si simbol komunist, duke sajuar një gjoja”përmbytje” prej aludimit se mund të shembeshin edhe digat, pasi paçka rëndësisë jetike për vendin, në fund të fundit mbeteshin simbol i ‘hand made’-it komunist … Read more…

Advertisements

Nostradamus: 2011-a sjell zbulimin e ilaçit të përjetësisë

December 30, 2010
imageParashikuesi i famshem i Mesjetes, Nostradamus, rikthehet ne qender te vemendjes me parashikimin se ne vitin 2011 shkencetaret do te arrijne te zbulojne ilacin e perjetesise.

“Bota do te shnderrohet e gjitha si ngjyra e qiellit. Nuk do te kete me te vdekshem. E fshehta do te kthehet ne te vertete, ndersa profetet do te na shpetojne ne prej rrezikut”, shkruajti vizionari i madh per vitin qe do te vije. Read more…

55 ligjet më të çuditshme në Botë

December 29, 2010

Nuk është çudi që avokatët janë ndër profesionistët më të paguar. Lexoni listën e ligjeve më të çuditshme në botë dhe nuk do të habiteni më pse njerëzit mbushin sallat e gjyqeve edhe për çështjet më të parëndësishme. Read more…

Barletasit

December 29, 2010

Zyra Alumni – Intervistë me Igli Totozani

December 28, 2010

Z. Totozani ju përshëndes! Së fundmi, UMB ka formësuar Zyrën Alumni. Mundeni ju lutem të na jepni një informacion më të detajuar mbi funksionin e kësaj zyre?

Zyra Alumni ngrihet brenda qëllimeve të universitetit, me objektiv kryesor, të krijojë e mbajë lidhje të vazhdueshme me të gjithë ata qytetarë shqiptarë, të cilët në një moment të jetës së tyre kanë kaluar në auditorët e Universitetit Marin Barleti.

Në ndjekje të një program studimi kjo zyrë ka qëllim të kujdeset për karrierën e Barletasve, gjatë dhe pas mbarimit të studimeve. Read more…

Mirësevini në faqen e revistës “Zëra Studentorë”

December 28, 2010

Kjo është revista e studentëve të Universitetit Marin Barleti. Faqja jonë është fringo e re, por shumë shpejt ju do të mund të gjeni plot materiale interesante të prodhuara nga Klubi i mediave të reja dhe teknologjisë.

PS. Gëzuar 2011! Read more…